You are currently viewing Odprli smo prijave na Sociološko srečanje 2019!

Odprli smo prijave na Sociološko srečanje 2019!

Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi,

letošnje sociološko srečanje z naslovom Znanost in družbe prihodnosti, ki ga organizira Slovensko sociološko društvo, bo potekalo med 18. in 19. oktobrom 2019 na Bledu. Sporočamo vam, da so prijave na srečanje sedaj odprte.

Višina kotizacije znaša za:

  • članice in člane SSD – 60 EUR,
  • udeleženke in udeležence srečanja, ki niso včlanjeni v SSD – 80 EUR,
  • študentke in študente – 20 EUR (za članice in člane študentskih socioloških društev SocioKlub (FDV UL) in Sociopatija (FF UL) znaša kotizacija le 10 EUR; informacije v zvezi z nastanitvijo študentov in študentk še sledijo),
  • upokojenke in upokojence – 20 EUR,
  • udeleženke in udeleženci srečanja, ki so nezaposleni, so oproščeni plačila kotizacije.

Kotizacija vključuje gradivo za posvet (v elektronski in tiskani obliki), osvežilne pijače ter prigrizke v času posveta ter slavnostno večerjo v petek, 18. oktobra.

Za članice in člane društva ter udeleženke in udeležence srečanja, smo v Hotelu Bled Rose, 4*, uredili znižane cene namestitev. Cena namestitve na noč vključuje zajtrk, brezplačno uporabo fitnesa in bazena ter 20 odstotni popust na savne.

Vrsta sobe Noč po osebi Samo ena oseba (single use)
Dvoposteljna soba 59 EUR 93 EUR
Dvoposteljna soba ob jezeru 67 EUR 106 EUR

V ceno ni všteta turistična taksa, ki znaša 3,13€ na osebo na dan. Namestitev lahko rezervirate preko e-poštnega naslova hotel@bledrose.com. Ob rezervaciji namestitve morate osebju preko e-pošte posredovati prijavni obrazec, ki ga izpolnite in pošljite na zgornji e-naslov. Obrazec je v PDF obliki – izpolnite ga tako, da ob odprtem dokumentu v programu Adobe zgoraj levo izberete »Orodja > Izpolni in podpiši« oziroma v angleškem jeziku »Tools > Fill & Sign«. V kolikor imate kakršnekoli težave z obrazcev, pišite na naslov tajništva SSD: tajnistvo@sociolosko-drustvo.si

Rezervacijo sobe za dve osebi opravi zgolj ena oseba. V prijavnem obrazcu navedeti imeni obeh oseb. Sobe imamo rezervirane do 25. septembra, zato s rezervacijami pohitite. Po 25. septembru se tudi še lahko prijavite, a takrat bodo sobe na voljo tudi zunanjim gostom in gostjam.

 

Na srečanje se prijavite preko spletnega obrazca na spletni strani društva. Prijave zbiramo do petka, 11. oktobra 2019.

 

Vse tiste, ki še niste včlanjeni v Slovensko sociološko društvo, pa bi to želeli storiti še pred srečanjem, lahko to storite z izpolnitvijo obrazca za včlanitev na spletni strani društva in plačilom ustreznega zneska višine članarine.

Vsi tisti, ki ste že včlanjeni v društvo, a še niste poravnali članarine za leto 2019, prosimo, da ustrezen znesek višine članarine poravnate na TRR račun društva, kot je navedeno v dodatnih informacijah na koncu tega dopisa.

V kolikor bi želeli preveriti, ali imate plačano članarino za leto 2019, nam lahko pišete na elektronski naslov tajništva društva.

 

Prilagamo tudi PROGRAM srečanja in vse navedene informacije v vabilu.

 

Prijazen pozdrav,

dr. Aleksandra Kanjuo Mrčela,

predsednica SSD