Prijava na sociološko srečanje 2019

Višina kotizacije znaša za:

• članice in člane SSD – 60 EUR,
                                          • udeleženke in udeležence srečanja, ki niso včlanjeni v SSD – 80 EUR,
                                          • študentke in študente – 20 EUR (za članice in člane študentskih socioloških društev SocioKlub (FDV UL) in Sociopatija (FF UL) znaša kotizacija le 10 EUR),
                                          • upokojenke in upokojence – 20 EUR,
                                          • udeleženke in udeleženci srečanja, ki so nezaposleni, so oproščeni plačila kotizacije

Podatki o računu:

TRR (IBAN): SI56 0203 1001 1253 168

BIC banke: LJBASI2X

Prejemnik: Slovensko sociološko društvo, Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana,

Sklic / referenca: SI00 2019-200

Namen plačila: Sociološko srečanje 2019 (ali članarina 2017-2019) ter navedite vaš priimek in ime.

Koda namena: OTHR

Letna članarina je odvisna od vašega dohodka in znaša:

– 20 evrov – podiplomski študenti, novi diplomanti (prvo leto) in nezaposleni

– 30 evrov – upokojeni člani

– 50 evrov – mesečni neto dohodek do 1500 evrov

– 70 evrov – mesečni dohodek nad 1500 evrov

Članarino lahko poravnate tudi za triletno obdobje (od 2017 do 2019). V tem primeru je članarina za tretjino nižja (če na primer vaša letna članarina znaša 50 evrov, plačate za triletno obdobje le 100 evrov).

Podatki o računu:

TRR (IBAN): SI56 0203 1001 1253 168

BIC banke: LJBASI2X

Prejemnik: Slovensko sociološko društvo, Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana

Referenca: SI00 2019-101

Namen plačila: Članarina 2019 (ali članarina 2017-2019) ter navedite vaš priimek in ime.

Koda namena: OTHR

Za članice in člane društva ter udeleženke in udeležence srečanja, smo v Hotelu Bled Rose, 4*, uredili znižane cene namestitev. Cena namestitve na noč vključuje zajtrk, brezplačno uporabo fitnesa in bazena ter 20 odstotni popust na savne. V ceno ni všteta turistična taksa, ki znaša 3,13€ na osebo na dan. Namestitev lahko rezervirate preko e-poštnega naslova hotel@bledrose.com. Ob rezervaciji namestitve morate osebju preko e-pošte posredovati prijavni obrazec, ki ga izpolnite in pošljite na zgornji e-naslov. Obrazec je v PDF obliki – izpolnite ga tako, da ob odprtem dokumentu v programu Adobe zgoraj levo izberete »Orodja > Izpolni in podpiši« oziroma v angleškem jeziku »Tools > Fill & Sign«. V kolikor imate kakršnekoli težave z obrazcev, pišite na naslov tajništva SSD: tajnistvo@sociolosko-drustvo.si

Rezervacijo sobe za dve osebi opravi zgolj ena oseba. V prijavnem obrazcu navedeti imeni obeh oseb. Sobe imamo rezervirane do 25. septembra, zato s rezervacijami pohitite. Po 25. septembru se tudi še lahko prijavite, a takrat bodo sobe na voljo tudi zunanjim gostom in gostjam.

Naslov hotela: Hotel Bled Rose, Cesta svobode 8, 4260 Bled

Spletno mesto: https://www.bledrose.com/sl/

V primeru dodatnih vprašanj nam pišite na elektronski naslov: tajnistvo@sociolosko-drustvo.si.