You are currently viewing Ob zaključku sociološkega srečanja 2020

Ob zaključku sociološkega srečanja 2020

Spoštovani člani, spoštovane članice,
 
za nami je štirideseto letno sociološko srečanje, s katerim smo obeležili petinpetdeset let delovanja našega društva. Rada bi se vam zahvalila za vaše sodelovanje pri tem, za društvo najpomembnejšem dogodku v letu.
 
Počaščeni smo, da ste navkljub epidemiji in izvedbi srečanja na daljavo, v natrpanem vsakdanu našli_e čas, da ste z nami delili_e svoje znanje, ideje in razmisleke. Za sociološko skupnost je pomembno, da na letnih srečanjih dobimo vpogled v bogat nabor znanstvenih in strokovnih rezultatov, ki so nastali med članstvom v preteklem letu. Večji del prispevkov bo tudi  letos objaviljen v zborniku s srečanja.
 
Vtisi številnih kolegic in kolegov ter gostov, ki smo jih prejeli, govorijo o tem, da je srečanje uspelo. O uspešnem srečanju priča zanimiva vsebina panelov in okroglih miz, kakor tudi dejstvo, da nam je uspelo privabiti veliko število udeležencev in udeleženk – plenarni in društveni dogodki so pritegnili tudi do 300 poslušalcev in poslušalk. V predsedstvu že razmišljamo o temi in kraju naslednjega srečanja, za katerega upamo, da bo lahko spet potekalo v živo.
 
Hkrati vsem nam želim, da bi imeli do naslednjega srečanja veliko priložnosti za druženje in skupno delo. Spodaj prilagamo sliko zgodovinskega zbora članov in članic na daljavo.
 
Lepo vas pozdravljam,
 
dr. Hajdeja Iglič,
predsednica SSD
 
 
 

Komentirajte prispevek