Sociološko srečanje bo letos v Mariboru

  • Post category:Arhiv - dogodki
  • Reading time:2 mins read

Spoštovana kolegica, spoštovani kolega!

Tako kot vsako leto, vas želimo tudi letos obvestiti in povabiti, da se udeležite tradicionalnega letnega srečanja sociologinj in sociologov. Letos bomo svojo pozornost namenili Sloveniji v času negotovosti. Srečanje bo od 9. do 10. novembra 2012 v Mariboru. Podrobne informacije o srečanju bodo v kratkem dostopne na spletnih straneh društva.

Kotizacija za srečanje znaša za članice/člane društva 30€ (po 10. oktobru 50€), za nečlanice/nečlane pa 70€ (po 10. oktobru 90€). Študentke/študenti in upokojenke/upokojenci ter nezaposleni ne plačajo kotizacije (le doplačilo 20 evrov za slavnostno večerjo). Nečlanice in nečlani društva, ki bodo na srečanju sodelovale/-i s prispevki, so pri plačilu kotizacije izenačene/-i z članicami in člani društva.

V kotizacijo je vključeno gradivo za posvet, osvežilne pijače in prigrizki v času posveta in slavnostna večerja.

Srečanje bo potekalo v City Hotelu v Mariboru, kjer si lahko rezervirate tudi sobe. Pri rezervaciji se sklicujte na naše srečanje, ker imamo dodatni popust (http://cityhotel-mb.si/si/)

Možno je tudi bivanje v Youth Hostel Uni Maribor, Volkmerjev prehod 7, 2000 Maribor; tel.: +386 2 250 67 00; uni.hotel@termemb.si

S prijaznimi pozdravi,

prof. dr. Milica Antić Gaber

predsednica SSD